Magnetiseur Ruud

Kom terug bij jezelf

Wat is magnetiseren

Magnetiseren is niets anders dan het overbrengen van ENERGIE. Ieder mens draagt energie bij zich.

Wat doe ik 

Als magnetiseur kan ik je helpen blokkades in je lichaam op te heffen. Dit doe ik door middel van mijn handen. Als eerste ga ik met je in gesprek om te horen welke klacht(en) je hebt. Daarna nodig ik je uit om op de behandeltafel te komen liggen. Je houdt je kleding aan, de energie stroomt daar gewoon doorheen. Met mijn handen kan ik je energie en eventuele blokkades voelen. Door mijn handen op een bepaalde plaats te laten rusten
(hoofd of schouders), gaat de energie stromen en begint de helende werking. Hierdoor kunnen blokkades verminderen of opgeheven worden. Tijdens de behandeling kun je een prikkelend, warm of koud gevoel krijgen. Vaak is dit de plek waar de oorzaak (blokkade) zit. Ik houd mijn handen dan op die plek en tussendoor "sla ik de energie af". Dit doe ik net zolang totdat ik voel dat het genoeg is. Tijdens een behandeling kun je spontaan gaan huilen of lachen. Dit is het loslaten van emoties wat voor jou op dat moment erg belangrijk is. Dit mag je laten gebeuren. De stromende energie is dan zijn werk aan het doen. 
Sommige mensen merken niets van de behandeling maar de energie stroomt wel degelijk door het lichaam. 

Na de behandeling

Het effect van de behandeling is bij iedereen verschillend. Soms kun je na 10 minuten behandelen al verschil merken. Bij klachten die al langer spelen zijn vaak meerdere behandelingen nodig om het gewenste effect te bereiken.
Na de behandeling kun je rust en ontspanning in je lichaam ervaren en meer helderheid van geest.